Øbo's hanner

Stine, Rasmus, Charlie, Thor og Kejser

Om os

Øbo's hanner er tre skønne hunde af racen schapendoes. Hundene er Camagis Kejser, Camagis Thor og Camagis Quai (kaldet Charlie). Alle tre hunde er opdrættet af Kennel Camagi ( www.camagi.dk ), som ejes af Birgitte Vilstup Jørgensen og Carsten Frank Pedersen.

Kejser og Thor bor i den lille "by" Brøndbjerg, som ligger mellem Hobro og Ålborg sammen med Kristian Emil Uhrenholt og Lise Øbo. 

Charlie bor sammen med Knud og Anne Marie Øbo, som er Lises forældre, i Hobro.

Vi forelskede os i den dejlige race schapendoes for omkring 2005. Emil og jeg (Lise) var på udkig efter vores første hund, som skulle være en livlig, glad og social hund, som vi kunne tage med os overalt. Jeg var som barn vokset op med Briarder og vores blik faldt derfor hurtigt på schapendoesen. Efter vi havde besluttet os for racen, blev vi skrevet op til en hvalp hos Kennel Camagi. Et halvt år efter blev Kejser endelig født. Kejser udfyldte fuldt ud vores behov for en dejlig hund. Da mine forældre i 2008 mistede deres hund, var det derfor naturligt, at de skulle have en schapendoes. Valget faldt på Charlie fra Kennel Camagi.

I sommeren 2009 stødte "lille" Thor så til flokken. Jeg var færdig med min uddannelse og var året inden startet med at arbejde, hvilket betød at Kejser skulle være alene hjemme hver dag (hvilket ikke er hans kop the!). Derfor besluttede vi, at det kunne være sjovt for os med endnu en hund. Det blev Thor, som vi også købte ved kennel Camagi.

Hundene bor som tidligere nævnt hver for sig, men tilbringer alligevel meget tid sammen. De har stor fornøjelse af hinanden, og er ofte på besøg eller bliver passet hos hinanden.

Hundene lever i harmoni med hinanden. Kejser er den voksne og "fornuftige" hund, der har overblikket, mens de to "små" elsker at lege i timevis. Ind i mellem deltager Kejser i legen - og så er det først rigtig sjovt. Der er ingen tvivl om, at en schapendoes er en meget social hund, som har stor glæde af at være sammen med sine artsfæller.

Vi bruger megen tid sammen med og på vores hunde. Vi er meget aktive inden for Dansk Schapendoes Klub, hvor vi deltager i mange udstillinger og aktiviteter. Desuden træner alle tre hunde lydighed i DCH Hobro med stor fornøjelse.


Velkommen til vores hjemmeside

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Mads Øbo | Svar 08.07.2010 20.41

Hvad med Øbo`s tæver

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.09 | 23:57

Som far så søn!

Vi er de heldige ejere af Dexter (Camagis Davis), søn af Thor og beskrivelsen af Thor passer ret præcist på Dexter!

...
15.03 | 20:16

Hei
kontakt vedr Bondekonensdoes Luckie Madonna om dere ønsker for fremtidig parring.

...
16.08 | 17:37

De er søde

...
09.06 | 20:40

Tillykke med endnu en titel: Klub champion.

...
Du kan lide denne side