Oplevelser 2012

2012

 

Året 2012

 
År 2012 er nu ved at være forbi. Det har været endnu et fantastisk år sammen med vores skønne hunde. De har været årsag til mange hyggelige timer med andre hundefolk og deres hunde. Vores flok består nu af Kejser på snart 7 år og Thor på 3 år, som bor sammen. De ser ofte Charlie på 5 år, som ejes af og bor hos mine forældre. Det er en fornøjelse at have tre voksne hanhunde, som er glade for hinanden.  Af de bedste resultater i 2012 kan nævnes:

Kejser:


- My dog i Sverige i Januar: BIR og Svensk og Norsk Champion (SECH, NORDCH)
- Vinder af Championklassen og 2. bedste han på den danske klubweekend - og dermed Klubchampion. (KLBCH)
- 2. bedste han på det tyske klubshow.
- 2. bedste han på den svenske klubudstilling.
- BIM på udstilling i København, og dermed Københavnsvinder 2012 (KBHV12)
- BIR på udstilling i Herning og dermed Nordiskvinder 2012 (NORDV12)
Et fantastisk udstillingsår for Kejser - han har nu vundet alle de titler jeg gerne vil have, så nu skal han holde en lille pause indtil han bliver veteran. (hvis jeg kan, han er jo så sjov at udstille :-))

På lydighedsfronten sluttede Kejser også af med succes. Vi har i løbet af året haft flere nederlag da, da Kejser hellere vil kigge efter damer end koncentrere sig om mig, når vi er til konkurrence. Måske gør jeg ham usikker - ved det ikke... Det resulterede i hvert fald med et halv års pause fra træningen. Men han sluttede året af med at blive klubmester med 148,5 point ud af 150 mulige. Så måske han bare skal have pause igen, og så op i en LP2?

Charlie


- BIR på udstilling i Kristianssand - Norge og dermed Norsk Champion (NOCH)
- BIR på den Tyske klubmatch!
- BIM på den svenske klubudstilling og dermed Svensk og Nordisk champion (SECH, NORDCH)
-BIR på specialklubudstilling i Sorø

Charlie sluttede også året af med et brag på lydighedsfronten - han blev 2. vinder med 146 point ud af 150 mulige! Charlie er blevet meget stabil i alle øvelser, så mon ikke han skal ud og dyste i 2013.


Thor


Thor har også haft et godt 2012. Han er modnet og ligner nu en rigtig hanhund. Jeg er i 2012 begyndt at træne lydighed og ringtræning med ham - og hold nu op hvor en han skøn! Så mon ikke han skal prøve en konkurrence eller to i 2012?
På udstilllinger har han også klaret sig fint. Alle gange han er blevet udstillet har han fået excellent med CK og er blevet placeret. Men det bedste er at han er blevet så glad for at udstille. Det lover godt for 2013 - hvor jeg vil satse på ham :-) Han har jo igen i 2012 levet lidt i skyggen af Kejser, men i 2013 skal det være ham det skal dreje sig om :-)

I 2012 har vi også haft stor fornøjelse af at følge Kejser og Charlies hvalpe. Hvalpene er faldet godt ud af både, temerament, helbred og udseende :-)

Kejser blev i 2012 far til 6 hvalpe ved Kennel DAN de Does med Odie Aqui V.D. Korte Toren.

Charlie blev i 2012 far til 4 drenge ved kennel Du Jardin Des Lucioles i Frankrig og 4 hvalpe i Tyskland med Creme Caramel des uns et des autres :-)

Vi glæder os til at følge hvalpene :-)

Godt nytår til alle hundevender - vi glæder os til mange hyggelige stunder i 2013!
 
 

Juleafslutning i DCH Hobro

 

Sidste weekend i november var det tid til afslutning af sæssonen i DCH Hobro. Traditionen tro skulle vi have en afsluttende konkurrence i DCH's konkurrence program. Jeg havde været meget i tvivl om hvem af hundene jeg skulle stille op med. Jeg orkede ikke at stille begge hunde, da jeg også skulle have tid til at snakke med de medlemmer, som går på mit hold. Thor har jeg trænet lidt i efteråret, men jeg synes endnu ikke han er helt sikker i øvelserne. Kejser har jeg trænet en enkelt gang i efteråret, og ellers har han haft "fri" siden Schapendoes klubweekenden...

Jeg besluttede mig for at tage Kejser med - meget spændt på at se hvordan han ville være efter et halvt års pause. Og det fortrød jeg ikke - han var bare super! Fuldt ud koncentreret hele tiden, og skulle slet ikke kigge efter damer??? Han har åbentbart godt af at blive lagt lidt på is :-)
Det endte med at Kejser vandt på dagen med 148,5 point ud af 150 mulige.

Charlie deltog også i prøven og klarede sig super flot! Han kom på en anden plads med 146 point ud af 150! Han var helt på dupperne og lavede også det hele helt perfekt! (dog var der enkelte gange hvor det var lidt for koldt til at sætte måsen helt ned i den kolde og våde græs.. men det kan man jo ikke bebrejde ham) Det er vidst nok tredje år i træk at min mor og jeg står som nr. 1 og 2. Vi skiftes til at vinde :-)
Det er så dejligt at vores to "udstillingshunde" bestemt også kan arbejde :-)


Kejser med sin vinderroset :-) Som billedet viser, var det et frygteligt vejr med regn og rusk.

Så nu har Thor noget at leve op til  - for næste gang må jeg hellere stille ham. Han er jo ikke nogen lille hvalp mere :-)

 

KCM i Holland 2012

 

Igen i år deltog vi i den hollandske schapendoes klubs kampionschapklubmatch. I år var der til meldt 155 schapendoes. Alle tre hunde stillede vi i championklassen, hvor vi fik følgende resultater:


Kejser og Thor i Championklassen

Camagis Quai, U, 2.v.
Camagis Kejser U, 3.v.
Camagis Thor U, (5.v, lige ved og næsten :-))

På udstillingen deltog også hvalpe efter Kejser og Charlie - alle fik højeste præmiering :-) Charlies hvalp fra Frankrig  - Helliot Du Jardin Des Lucioles blev Bedste Baby på udstillingenHelliot Du Jardin Des Lucioles

De hvalpe efter Kejser, som deltog klarede sig som følgende:

Freya Du Jardin Des Lucioles: U, 3.v. i Fokkersklasse
Feeling Du Jardin Des Lucioles, U i åbenklasse
Camagis Vilas, U i åbenklasse
DAN de DOES Flik Flak, VB i hvalpeklasse.

 
 

International udstilling i Herning

 
I weekenden var vi ved den årlige internationale udstilling i Herning. Det var i år en dobbeltudstilling med over 30 tilmeldte schapendoes hver dag. Lørdag havde vi Charlie og Thor med, og der var stor konkurrence med 6 championhanner i klassen.

Charlie fik Exc. 2. v. med CK og 2. bedste han.
Thor fik exc. 4. v. med CK.

Søndag havde  vi Charlie og Kejser med. Igen var der 6 hanner i championklassen.

Charlie blev igen 2. bedste han.

Kejser blev BIR og dermed også Nordisk vinder 2012. I store ring var Kejser rigtig dygtig - men som sædvanlig blev det ikke til en placering for schapendoes.
Alt i alt en rigtig skøn weekend :-)
 
 

BIM blev La Familia's Teun Chakka Filurs Fiano - tillykke til Ninni!
 
 

Freya BIR Ess12

 
Kejsers datter Freya Du Jardin Des Lucioles blev BIR / BOB til Euro Schapendoes Show i Frakrig i weekenden. STORT tillykke til Brigitte!

 
 

Speialklub Udstilling i Sorø

 
Lørdag den 8. september afholdte Dansk Schapendoes Klub Specialklubudstilling i Sorø, hvor dommeren var specialdommer fra Holland Dick Rutten. Vi tog derover fredag aften, da vi skulle gøre det hele klar til udstillingen. Vi sov på pladsen i vores udstillingstelt, hvilket hundene syntes var meget hyggeligt 🙂 Vi havde Charlie og Thor med, men Kejser var hjemme ved Emil. Kejser syntes, at det var meget synd for ham, at han ikke skulle med, og Thor syntes at det var alletiders at det var ham, som skulle med.

Vi havde det mest fantastiske vejr på udstillingen, og kom også derfra med super resultater.

Charlie vandt championklassen, fik Klubcert. blev bedste han og BIR!

Thor blev 2. vinder i championklassen og blev 2. bedste han!


På udstillingen deltog også Kejsers hvalp DAN de DOES Fregne. Hun var så dygtig i ringen og fil SL og vandt babyklassen - Tillykke til Hanne 🙂
Kuldbror DAN de DOES Flipper kom også og kiggede på udstillingen. Han var også rigtig skøn!

Søndag deltog Kejsers hvalp Feeling Du Jardin Des Lucioles på international udstilling i Frankrig. Han blev BIR med CAC og CACIB og nr. 2 i store ring! - Tillykke til Natalie og Rejane!
 
 

Kejsers hvalpe på udstilling!

 
I den sidste tid har Kejsers hvalpe klaret sig godt på udstillinger:

Camagis Vilas blev 2. bedste han på udstilling i Århus og fik Cert. STORT tillykke til Tina og Bo!


Camagis Vilas 2 år

Briemates Dancing Quuen vandt juniorklassen og blev 4 bedste tæve på den norske klubudstilling. Tillykke til Ingela og Göte!


Briemates Dancing Queen på den Norske Klubudstilling.

Ved klubudstillingen i Luxenborg klarede Kejsers franske hvalpe sig også fint:

Fleur D'Alizee Du Jardin Des Lucioles: Exc. 2.v. Res. CAC. i åbenklasse
Freya Du Jardin des Lucioles: Exc. 4. v. i åbenklasse. 
Feeling Du Jardin des Lucioles: Exc.2. v. Res. CAC  i åbenklasse
Fjeder Du Jardin Des Lucioles: Exc. 4. v. i åbenklasse


Feeling nyder sommeren

Tillykke til alle ejerene af hvalpene - jeg er meget glad for at kunne følge dem, og se at de alle er glade racetypiske schapendoes. Kejser er en stolt far!
 
 

Klubudstilling i Sverige 2012

 

Camagis Quai, Camagis Kejser og Camagis Thor med weekendens høst

I weekenden deltog vi i den svenske klubweekend. Vi ankom fredag sidst på eftermiddagen, hvor vi fik slået telte op. Weekenden bliver holdt på en campingplads, så vi skulle sove i telt med de tre drenge. Hundene er de rene engle at have med i et telt. De gør ikke på campingpladsen og så er de gode til at holde varmen med om natten.


Lørdag deltog vi i udstillingen, hvor der deltog ca. 130 hunde. Thor stillede i åben klasse. Han fik Exc. med CK og blev 3. vinder. Han var så dygtig og glad i ringen "den bette".

Kejser og Charlie stillede begge to i Championklassen. Her gik det over alt forventning. Charlie vandt klassen og Kejser blev nr. 2 begge med CK. Alle tre drenge var således med til finalen om at blive bedste han. Her gjorde Charlie og Kejser det igen... Charlie blev Bedste han og Kejser 2. bedste han. Charlie er i år blevet bedste han både på den tyske og den svenske klubudstilling. Kejser er blevet 2. bedste han på den danske, tyske og svenske udstilling.
Charlie blev på dagen Svensk og Nordisk udstillings Champion!

Vi er så glade for vores tre hunde 🙂

Camagis Quai "Charlie" Bedste han, Camagis Kejser 2. Bedste han

På udstillingen deltog også hvalpe efter Kejser og Charlie. Skønt at møde deres hvalpe og se at de er fine og glade hunde. Hvalpe efter Kejser:

Camagis Valde "Vincent" : Exc. i åben klasse
Briemates Dancing Queen "Dansa" Exc. med CK 2.v. i juniorklassen

Hvalpe efter Charlie:
Mc Marra's FF Quaiser "Ozzy" Exc. 4.v. i juniorklassen
Mc Marra's FF Quaila "Wilma" Exc. 4.v. i juniorklassen

Sidst på dagen deltog vi med Kejser og Charlie i Kennel Camagis opdrætsklasse. Kennel Camagi vandt konkurrencen - Tillykke til Carsten og Birgitte 🙂 
 

Freya BIR og Champion - Dansa 2*BIR

 
Ved International udstilling i Frankrig i juli opnåede Kejser datteren Freya Du Jardin Des Lucioles at blive BIR. Freya fik CAC og blev på dagen Fransk Udstillings Champion - STORT tillykke til Brigitte.

Freya Du Jardin Des Lucioles

I weekenden den 6. og 7. juli blev Kejserdatteren Briemates Dancing Queen BIR hvalp begge dage på udstillinger i Sverige - Tillykke til Ingela og Gote 🙂
 
 

Charlie er blevet far

 
Cyran Du Jardin Des Lucioles har født 4 hvalpe efter Charlie. Alle 4 hvalpe er Hanner! Alle er grå- sorte.
 
 

Alsfeld 2012

 
Charlie gjorde det igen igen igen.....

På den Tyske Schapendoes Klubs klubudstilling skete det fantastiske at Camagis Quai - Charlie vandt championklassen og blev BIR. Han har nu vundet den tyske klubudstilling 2 år i træk!


BIM blev Gwenny Meike V.H Molengat, ejet af Lykke og Bjarne fra DK - Tillykke!
Kejser fulgte lige i r.... af Charlie og blev 2. vinder af Championklassen og 2. Bedste han.


Charlie som 1.v. og Kejser som 2.v. af championklassen.

Thor fik højeste præmiering i åbenklasse men blev ikke placeret (der var 22 i klassen).

På udstillingen deltog også tre af Kejsers hvalpe, som alle klarede sig super godt:

Freja Du Jardin Des Lucioles 2.v. i mellemklasse og 2.bedste tæve! Tillykke til Brigitte!

Feeling Du Jardin Des Lucioles 2.v. i mellemklassen.Tillykke til Natalie.

Jungdoes' Fantastic Fijell De Licht 4. v. i åben klasse. Tillykke til Christina og Manuel!


Kejserhvalpen Jungdoes' Fantastic Fijell De Licht
 
 

Københavnsvinder 2012

 
Den 17. juni drog Birgitte og jeg mod Ballerup på udstilling. Udstillingen skulle starte kl.9 og der var kun en hund i ringen før os, så vi skulle meget tidligt afsted.
Vi havde en super dag. Camagis Okay blev BIR og Kejser blem BIM, så vi havde 2 Københavnsvindere med hjem i bilen 🙂
 
På vej hjem var vi omkring Vejle for at se Kejsers hvalpe hos DAN de DOES. Ej, hvor var de bare skønne... Glæder mig meget til at se de igen når de er blevet ca. 10 dage ældre.

Samme dag deltog kejserhvalpen Briemates Dancing Queen - "Dansa" i udstilling i Sverige. Her blev hun BIR OG BIS hvalp. Tillykke til Ingela og Gote.

 
 

Klubweekend 2012

 
I weekenden den 8.-10. juni deltog vi i Dansk Schapendoes Klubs årlige klubweekend. Fredag deltog Kejser i lydighedsprøverne. Kejser præsterede en lunken præstation. Han er evigglad, men har svært ved at koncentrere sig om øvelserne - der dufter jo så dejligt af skønne damer! Han fik en del 0er, men når han koncentrerer sig laver han noget rigtig godt. Jeg må bare indse at det ikke er nemt at gå til konkurrence med en avlshan. Men Kejser havde som sædvanlig en fest til prøven, så ingen tvivl om at han syntes det var en fest...

Lørdag deltog alle tre hunde i udstillingen, hvor specialdommer Hans Van Raad skulle dømme racen. Alle tre stillede i championklassen. Kejser vandt klassen og fik det sidste klubcert til at blive Klubchampion🙂. Charlie blev nr. 3 i klassen og Thor nr. 4 i klassen. Alle hunde fik højeste præmiering. Kejser blev desuden 2. bedste han.

Kejserhvalpen Camagis Vilas klarede sig også rigtig fint på udstillingen. Han blev 2. vinder i åbenklasse og fik CK - Tillykke til Tina og Bo.


Så blev Kejser også Klubchampion 😀
 
 

Udstilling i Skalborg

 
I dag var vi på en dejlig og VARM udstilling i Skalborg. Vi havde kun Thor med. Han fik Excellent med CK og blev 2. vinder i championklassen og blev 3. bedste han. Kejserhvalpen Camagis Vilas var også med på udstillingen. Han klarede sig rigtig fint. Han fik Excellent med CK og blev 1.vinder i mellemklassen 🙂
 
 

Dansa BIR hvalp - igen!

 
På udstilling i Hässleholm, i Sverige, fik Kejserhvalpen Briemates Dancing Queen Excellent med HP og blev BIR hvalp. Tillykke til Ingela og Göte🙂 Billede kommer snarest.
 
 

Kejser er blevet far!

 
Mandag den 14. maj fødte Odie Akqi V D Korte Toren 6 skønne schapedoeshvalpe efter Kejser. Odie ejes af Jan og Lene, som har Kennel DAN de DOES. Kuldet består af 4 hanner og 2 tæver, og alle hvalpene er grå og sorte. Odie er en super mor og passer hvalpene godt🙂 Vi er meget glade for at Kejser er blevet far til endnu et fint kuld og vi glæder os til at følge hvalpene.

Hvalpene kan følges på
www.dandedoes.dk


Foto: Jan Kölner
 
 

Charlie er blevet NOCH

 
Lørdag den 12. maj var mine forældre i Kristianssand i Norge for at udstille Charlie. Charlie fik excellent med CK, vandt Championklassen og blev BIR med Cert. og Cacib. Charlie blev dermed:

Norsk Udstillings Champion!
 
 

Årets høst ved DSK's generalforsamling

 
Søndag den 15. april var der den årlige generalforsamling i Dansk Schapendoes Klub. Vi fik følgende diplomer/ pokaler for året 2011:

Kejser blev for 3. år i træk årets mest vindende udstillingshan. Kejser fik en pokal for INTCH og Thor fik for at blive DKCH.

Dette skulle selvfølgelig foreviges med et billede... Men hundene var vidst ikke helt enige med mig. Det er ikke det mest spændende i verden at få taget billede, men det sidst lykkedes det da nogenlunde
🙂 
 

Freya BIR

 
Ved International udstilling i Offenburg den 11. marts deltog tre Kejserhvalpe. (dommer var Jan de Gids, NL)

Freya Du Jardin Des Lucioles "Zwischenklasse" og blev BIR.

På udstillingen deltog bror Feeling og søster Fleur D'Alizee også. Han fik også højeste præmiering og vandt også "Zwischenklass". Kuldsøster Fleur D'alizee fik VG.
 
 

Dansa BIR Hvalp

 

Kejserhvalpen "Briemates Dancing Queen" kaldet "Dansa" var i weekenden på sin første udstilling, som var en hvalpeudstilling i Sverige. Hun blev 1.v. med hæderspræmie og blev BIR - Bedste hvalp i Racen. Tillykke til Ingela og Göte!

 
 

Skue i Nørgager 4. februar 2012

 

I dag har vi været på vinterskue i nærheden af hvor vi bor. Vi havde bare Thor med, som skulle prøve at stille i Championklassen for første gang efter at han blev DKCH i sommers.

Thor fik Excellent, som var den højeste præmiering han kunne få på skuet. Han vandt også sin klasse. Da skuet er for begyndere går championhundene ikke med videre i konkurrencen og at blive bedst i køn. Vi er glade for Thors resultat og han havde en dejlig dag 😉


Thor vinter 2012

Kejsers hvalp Camagis Vilas var også med på skuet. Han fik også Excellent, vandt sin klasse, blev Bedste Han og BIR! Stort tillykke til Tina og Vilas.


Et vinterbillede af den skønne BIR!

 
 
 
 
 

 

0
 
 

My Dog I Göteborg

 

BIM: Skogbygdens Kelly My Kex (Tillykke!) BIR: Camagis Kejser
 
I weekenden var vi i Sverige for at deltage i udstillingen My Dog i Göteborg. Vi skulle udstille både lørdag og søndag. Vi havde Kejser og Charlie med og drog afsted i håb om måske at vinde et cert. en af dagende. Vi havde en rigtig hyggelig tur, med følgende resultater:

Lørdag fik vi følgende resultater: (43 deltagende schapendoes)

Kejser: Exc. med CK og 2. vinder i Championklassen, 4. bedste han
Charlie (Quai): Exc. 3. vinder i Championklassen

Søndag fik vi følgende resulater: (45 deltagende schapendoes)

Kejser: Exc. med CK, 1.v. i Championklassen, Bedste Han, Cert. Cacib og BIR
Charlie(Quai): Exc. med CK og 4. vinder i Championklassen.

Kejser er dermed nu også:

Svensk Udstilling Champion (SECH)
&
Nordisk Udstillings Champion (NORDCH)

Kejser synes det er sjovt at vinde 😉

Også 2 af Kejsers hvalpe deltog på Udstillingen nemlig Camagis Valde, kaldet Vincent og Briemates Crocodile Dundee, kaldet Fido. Lørdag fik Vincent VG i mellemklassen og Fido Exc. 4.v. i juniorklasse. Søndag fik Fido VG i juniorklassen og Vincent Exc. med CK og 2. vinder i mellemklassen. Dejligt at møde de to "drenge" som begge er meget glade og venlige hunde 😉

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.09 | 23:57

Som far så søn!

Vi er de heldige ejere af Dexter (Camagis Davis), søn af Thor og beskrivelsen af Thor passer ret præcist på Dexter!

...
15.03 | 20:16

Hei
kontakt vedr Bondekonensdoes Luckie Madonna om dere ønsker for fremtidig parring.

...
16.08 | 17:37

De er søde

...
09.06 | 20:40

Tillykke med endnu en titel: Klub champion.

...
Du kan lide denne side