Oplevelser 2013

2013

 

Året der gik 2013

 

Inden vi tager hul på en ny sæson med hundene må jeg hellere opsummere højdepunkterne fra 2013. 2013 var et år med masser af gode oplevelser sammen med hundene og vores hundevenner.

Kejser

Kejser har haft et meget roligt år mht. udstillinger. Han er 7 år gammel og vi går og venter på, at han bliver 8 år og kan stilles i veteranklassen. Han er kun blevet udstillet en enkelt gang - til ESS. Her fik han Exc. og blev nr. ca. 6 i en stor flot championklasse.

Jeg har heller ikke været til lydighedsprøver med ham - han er simpelthen så optaget af "de damer", så nu har jeg valgt at fokusere på Thor. Det betyder dog ikke, at Kejser ikke "laver noget". Vi har i 2013 gået til agility, hvilket Kejser synes er alletiders.

Tilgengæld har hans hvalpe klaret sig rigtig fint i løbet af året. En skal særligt nævnes, nemlig DAN de DOES Flik Flak, som i 2013 blev intet mindre end Danmarksmester i LP1 :-)


Kejser (yderst til venstre) med Dan de Does's F-kuld og mor Odie til juniordag i dansk schapendoes klub.

Kejsers hvalpe har også klaret sig godt på udstillinger. Kan ikke huske alle gode resultater men et par stykker er:

- Dan de Does Fregne - 3 * Cert. og årets 2. mest vindende schapendoes tæve.
- Camagis Valde er blevet SECH
- Briemates Dancing Queen. 1.v. i mellemklassen og 3. bedste tæve ved ESS 2013.
- Feeling Du Jardin des Lucioles World Winner 2013  
- Freya og Feeling du Jardin des Lucioles har begge klaret sig flot  - og begge indgår nu i avl, hvilket betyder, at Kejser er blevet mor-og farfar.


Charlie - Quai

Charlie har igen i 2013 haft et fantastisk udstillingsår. Han har mest deltaget på udstillinger i udlandet, hvor han har klaret sig rigtig godt. Han har i 2013 vundet følgende titler:

- DEVDHCH - Tysk Champion
- DECH - Tysk Klub Champion
- INTCH - International Champion
- German Winner 2013
- DKV13 - Dansk Vinder 2013

Charlie har også været ude i DCH og dyste i lydighed. Han klarer sig rigtig fint og er meget stabil i alle øvelser.

I løbet af året har mine forældre mødt flere af Charlies hvalpe rundt omkring i Europa. De har alle et dejligt temperament og flere af dem har klaret sig fint på udstillinger.


Camagis Quai - Charlie, i Leipzig 2013

Camagis Thor

Thor er i 2013 blevet udstillet meget i Danmark. Han har i løbet af året udviklet sig rigtig fint. Han har nu fået lidt sul på kroppen og ligner en "rigtig hanhund". 
Det kan bestemt også ses på resultaterne.

- Han har vundet championklassen 6 gange
- 2 gange BIR
- 1 BIM
- 2 klubcerter.
- KBHV13
- Blev den 2. mest vindende schapendoeshan 2013

Så i 2014 må vi hellere bevæge os mere til udlandet i jagt på nogle titler :-)

Thor og jeg har også forsigtigt bevæget sig ud til enkelte konkurrencer i lydighed. Han er stadig ret svingende, men er sikker på stabiliteten og erfaringen så småt kommer - ikke mindst for mig!
Typisk for Thor (og for øvrigt også Charlie og Kejser), er at han elsker lydighedsøvelserne tæt på føreren, men de øvelser, som kræver at han er på egen hånd - f.eks. frit søg, er lidt svære....

Thor er i 2013 blevet far til 2 kuld hvalpe.

- Skogbygdens Queen of Heart  - Tuva.
- Kronblads Amazing Rose - Bella

Jeg har mødt et par stykker af hvalpene og de var bare så skønne - både af sind og ydre 🙂 Håber på at se flere af dem.

Thor og jeg har et par gange i løbet af året overnattet i bil eller telt i forbindelse med udstillinger eller kursus. Det er bare hyggeligt - han er så sød og nem at have med, så det kommer vi nok til at gøre en del i 2014 også :-)


Thor

 
 

Thor - BIR i Års

 

Den 12. oktober afholdte Dansk Schapendoes Klub spcialklubudstilling i Års. Dommer var Svend Løvenkjær. Charlie blev 2. vinder i championklassen med CK og 2. bedste han.
Thror vandt Championklassen med CK og klubcert. Han blev bedste han og BIR! Vi deltog i store ring, hvor der var MANGE hunde. Thor og jeg overlevede første frasorteringsrunde :-)

 
 

Der er sket så meget...

 

Pu ha... det er længe siden at jeg har fået opdateret siden. Siden sidst er der sket en masse gode ting på hundefronten.
Sidst var vi til Euro Schapendoes Show. En weekend, som har fyldt meget, da min mor og jeg er i udstillingsudvalget og derfor var med til at arrangere dagen. Vores hunde fik alle tre excellent på udstillingen med blev ikke placeret. Vi var oppe mod mange skønne hanhunde i championklassen - 22 i alt.
Der var mange af Kejsers hvalpe med på udstillingen - de klarede sig alle fint - i sær skal nævnes at lille Dansa - Briemates Dancing Queen blev 3. bedste tæve :-)
Vi vandt desuden bedste opdrætsklasse for kennel Camagi. I gruppen var Camagis Ekko, Charlie, Kejser og Kejsers datter Camagis Vega.Charlie har været i Leipzig hvor han den ene dag blev 2. bedste han og den anden bedste han. Han er derfor nu Tysk klub udstillingschampion.
Her er et billede af den flotte fyr:

Første weekend i august var vi på den svenske schapendoes klubs klubweekend. Vi have kun Charlie og Thor med. De klarede sig rigtig fint. Charlie blev 2. v. i championklassen og 3. bedste han. Thor blev 3.vinder i championklassen. Her er et billede af de flotte fyre:
 

Midt i august var Thor også på udstilling i Varde. Han blev her 2.vinder i championklassen. Min søster og min niece var med på tur, og vi tog derned allerede fredag og tog en overnatning i telt. Det var SÅ hyggeligt. Thor elskede at putte i teltet. Her er et stemningsbillede fra morgenen inden udstillingen. På billedet er min niece og pelsklumpen er Thor :-)

 
 

Thor - BIR i Vejen!

 
Lørdag den 15. juni deltog Thor DKK's internationale udstilling i Vejen. Han vandt championklassen med CK, blev bedste han med CACIB og BIR! BIM blev La Familias Totsie Tijuana - tillykke til Lena, Erik og Sasha :-)Vi fulgtes til Vejen med Birthe og Umalley, som blev 2. bedste han - tillykke og tak for turen :-)
I dag den 16. juni fylder Thor 4 år. Det er simpelthen ikke til at forstå - herhjemme hedder han stadig "den bette" eller "lillen",men nu er han vidst voksen.  I hvert fald af alder, af sind bliver han nok aldrig... he he... han er jo en schapendoes :-) Herunder er et par sommerbilleder af den flotte fyr.

 
 

Sikke en weekend!

 

I weekenden den 8. og 9. juni havde vi hele to arrangementer med vores dejlige hunde. Lørdag var vi til kombineret juniordag og specialklubudstilling i Dansk Schapendoes Klub på Fyn. Til juniordagen deltog Kejser med Dan de Does's F kuld. Hvor var det dejligt at se de fem hvalpe, som var mødt op (alle undtagen Frikk, som bor i Norge) alle hundene fik en fin beskrivelse og alle havde et super dejligt temperament. Drengene har rigtig arvet Kejsers fjedre i benene... ha ha.

F'erne. Fra Venstre: Far Kejser, Fila, Fregne, Flik-Flak, Flipper, Fønix, mor Odie (Foto: Jan Kölner)

Efterfølgende var der specialklubudstilling. Her klarede alle hvalpene sig rigtig fint. Alle fik Exc. Flipper blev desuden 3. bedste han på dagen med res. cert!

Til udstillingen deltog vi selv med Charlie og Thor i championklassen. Charlie blev 3.v. med CK og Thor Vandt med klubcert.🙂 Senere endte Thor med at blive 2. bedste han :-) Alt i alt en rigtig super dag.

Søndag skulle vi have sommerafslutning i DCH Hobro. Vi stillede med Charlie og Thor i C-klassen. Charlie kom på en rigtig flot 2. plads. Thor blev nr. 4 og bestod klassen med 115 point. Det er jeg rigtig glad for, da jeg først for alvor er begyndt at træne ham i år og det var hans første prøve. Begge hunde missede runderingen, så den skal vi lige have arbejdet lidt med.

Thor og jeg venter på at skulle til næste prøve.

Efterfølgende skulle agilityholdet lave opvisning. Kejser er i år startet til agility og skulle selvfølgelig vise hvad han havde lært. Han er simpelthen en tosset hund - han ELSKER når der er publikum på. Ham piskede igennem banen og som sædvanlig var der underholdningsgaranti, når Kejser er på :-)


Kejser til agility
Anne Marie og Charlie deltog i for sjov konkurrencer, hvor de stillede op i sækkeløb kombineret med fri ved fod. Det synes Charlie var noget underligt noget og blev helt fjollet - sjovt så det ud.

Charlie og Anne Marie til sækkevædeløb

Også en helt fantastisk dejlig dag med super solskinsvejr :-)

 
 

Bella har fået hvalpe

 
Den 19. maj fødte Konblads Amazing Rose, kaldet Bella fra Kennel Skawdoes i Skagen 6 hvalpe efter Thor. Det blev 4 hanner og 2 tæver.  Alle grå og sorte. Mor Bella er dygtig og passer hvalpene godt. Vi glæder os til at se hvalpene, når de er blevet store nok. Hvalpene kan følges på: www.skawdoes.dk


Søde mor Bella med sine hvalpe :-)
 
 

Charlie INTCH og DEVDHCH

 
Lørdag den 27. april deltog Charlie (Camagis Quai) i international udstilling i Dresden. Charlie fik højeste præmiering og blev bedste han med Cert. og Cacib. Dermed er Charlie nu blevet:

International Champion (INTCH) og

Tysk Champion (DEVDHCH)
 
 

Thor skal være far igen :-)

 
Har i dag fået en dejlig nyhed. Den skønne Bella - Kronblads Amazing Rose er konstateret drægtig ved ultralyd. Så om ca. 5 uger bliver der født skønne hvalpe i Skagen.


Kommende mor Bella


Den Kommende far Thor
 
 

Thor er blevet far!

 
Mandag den 25. marts blev fødte Skogbygdens Queen of Heart 7 hvalpe efter Thor. Desværre klarede to meget små drenge sig ikke. Det var en hård start , hvor mor Tuva fik feber og skulle i behandling, men nu har Tuva det heldigvis godt igen :-) Nu består kuldet af 3 tæver og 2 hanner. Den ene tæve er meget lille, men hun er en "survivor" :-)


den stolte far Thor :-)Hyggestemning fra hvalpegården ;-)
 
 

Charlie på ferie

 


Thor og Kejser nyder at have Charlie boende mens mine forældre er på skiferie 🙂 Fra Venstre: Thor, Charlie og Kejser (som selvfølgelig ligger med trynen i min taske...)
 
 

International udstilling i Fredericia

 
Ved den internationale udstilling i Fredericia den 10. januar deltog jeg med Thor, hvor han fik resultatet:

Exc. 1.v. med CK i championklassen, 3. Bedste han med Res. Cacib🙂
 


Camagis Thor som nyder vinteren.

Der deltog også 2 af Kejsers hvalpe som også fik gode resultater:

Camagis Vilas: Exc. 2.v. med CK i Åbenklasse
Jungdoes' Freja Følfod de Licht: Exc. 4.v. i åbenklasse
.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.09 | 23:57

Som far så søn!

Vi er de heldige ejere af Dexter (Camagis Davis), søn af Thor og beskrivelsen af Thor passer ret præcist på Dexter!

...
15.03 | 20:16

Hei
kontakt vedr Bondekonensdoes Luckie Madonna om dere ønsker for fremtidig parring.

...
16.08 | 17:37

De er søde

...
09.06 | 20:40

Tillykke med endnu en titel: Klub champion.

...
Du kan lide denne side