Oplevelser 2015

2015

2015

Det er blevet til alt for sløj opdatering af hjemmesiden den sidste del af 2015. Det skal blive bedre i det nye år :-)

Vi har nydt sensommeren og efteråret med vores hunde. Jeg har trænet en masse lydighed med Thor og vi har klaret os rigtigfint til prøver. Vi havde blandt andet kvalificeret til DKKs DM i LP1. Jeg var meget stolt over at vi havde kvalifiveret os - det havde jeg ikke drømt om. Thor gik en super prøve - han var glad, fræk og frejdig - lige som jeg gerne vil have ham 🙂

Desværre mistede vi næseprøven pga. vores uerfarenhed og det koster dyrt i DM sammenhæng. Men alt i alt en rigtig fed oplevelse!

Fri ved fod til DM

Thor i afdækning ved DM

Også i udstillingsringende har vi haft et godt efterår. Begge hunde har klaret sig rigtig fint. Især Kejser har klaret sig godt og har kigget i top. Han gør det godt - også efter han er begyndt at stille i veteranklassen.

 

Vi har også klaret os godt i DCH og sluttede året af med at få henholdsvis 143 og 148,5 point ud af 150 i vores 2 sidste prøver i C-klassen.

Nu træner vi på at blive klar til 2016, som bliver et år med mange nye udfordringer i DCHs B klasse og DKKs LP2

 

Lydighed DCH Hobro

 Lørdag den 20. juni deltog Thor og jeg i lydighedskonkurrence i DCH Hobro. Vi havde desværre udfordinger i to af øvelserne da en lækker tæve have tisset på banen. Herudover gik Thor et rigtig fint program og vi endte med 126 point og blev 3. vinder på dagen.

 
 

Lydighed DCH Han Herred

 

Lørdag den 6. juni deltog Thor og jeg i lydighedsprøver i DCH Han Herred. Ved landsdækkende lydighedskonkurrence i Han Herred opnåede vi 132 point (ud af 150) 
Feltet var møgsvært og kun få klarede det. Vi klarede det, men det holdt hårdt, og Thor blev pludselig meget tissetrængende - så det kostede. Men alt i alt en dejlig dag, med en hund som synes, at det er en fest at gå til prøve😉

 
 

Klubweekend 2015

 

I weekenden den 29. - 31. maj deltog  vi i Dansk Schapendoes Klubs Klubweekend på Hasmark camping på Nordfyn. Det var en rigtig god, men travl weekend :-)

Det er altid dejligt at tilbringe tid med mange schapendoes'er og deres ejere.

Fredag deltog Thor og jeg i officielle lydighedsprøver. Det er skønt at gå til prøve med Thor - han synes simpelthen bare det er en fest! Resultatmæssigt gik det godt - vi fik 168,5 point og en flot 2. plads :-)

(Tusind tak for de fine billeder - Jan Kølner)

Lørdag stod i udstillingens tegn. Dommer på dagen var Anne Marie Beenen-Sluijters fra Holland. Her havde vi sørme også gode resultater -

Thor : Exc. CK 2. v. i Championklassen, 4. Bedste Han.

Kejser: Exc, CK 1.v. i veteranklassen - 3. Bedste Han.

Quai: Exc. CK 1.v. i championklassen - Bedste Han

(Dvs. vores 3 "drenge" blev alle blandt de 4 bedste hanner :-))

 

Charlie - Camagis Quai blev desuden:

BIR, Klubvinder og Klubchampion!

Stort tillykke til mine forældre!

Søndag havde jeg tilmeldt Kejser til vores første Rally prøve. Det gik over alt forventning. Kejser vandt begynderklassen med 95 point! Så stolt af min gamle Kejserdreng som kunne koncentrere sig gennem en hel bane :-)

Tak til Jan Kølner for billedet! (nr. 2 i klassen blev Kejser/Odie sønnen Dan De Does FlikFlak)

Til sidst et "pralefoto" af Kejser og Thor med deres præmier for weekenden. En succesfuld weekend med succes i både Lydighed, udstilling og Rally! Dejlige dygtige og smukke drenge!!!

 

Thor - LP1

 

Denne miniferie skulle, som så mange andre, stå i hundens tegn. Thor og jeg var til DKK lydighedsprøver torsdag i Holstebro og lørdag i Viby. Sikke nogle gode dage med gode resultater.

Torsdag kom dagen, hvor Thor og jeg skulle prøve kræfter med DKKs lydighedsprogram.
Hu ha jeg var spændt og usikker på programmet. Thor startede dagen med at sætte næsen i jorden og være 'vil-døv', lige så snart han var ude af teltet.
Men han overrasker mig gang på gang... Da vi endelig skulle til at i gang fik han hovedet op og arbejdede. Han var glad og rolig på trods af, at jeg fjumrede lidt rundt 🙂 resultatet blev 164 point (ud af 180), han blev 4.v på dagen og kan nu pryde sig af endnu en titel, nemlig LP 1. Dygtige vovse:-)

Lørdag var endnu en helt fantastisk dag med "hund". Lørdag stod programmet på DKK lydighed i Viby, hvor Thor og jeg var oppe i LP1 for 2. gang. Hold nu op, hvor var Thor bare sej... I dag fik vi 170,5 point og en 1. præmie. Han syntes det var SÅ fedt at være til prøve - fuld af humør og spilopper. Han er simpelthen en engel at have med. Han hygger og snorksover i sit bur - går på banen og giver den gas - og så tilbage og snorksove i buret....

 

 
 

Generalforsamling DSK 2015

 

Søndag den 19. april deltog jeg i Generalforsamlingen i Dansk Schapendoes Klub. Det var en rigtig hyggelig dag, selvom vi skulle sidde inde i det gode vejr. Traditionen tro blev der efter generalforsamlingen uddelt div. priser til schapendoes som har gjort sig bemærket i bla. udstilling og lydighed.

Årets høst ved generalforsamling i Dansk Schapendoes Klub.

Kejser fik pokal og fad for årets mest vindende veteran i 2014.
 

Thor fik pokaler for at blive Klubchampion og International Champion i 2014.
Dygtige hunde:-)

Kejser søn Dan de Does Flik Flak blev årets mest vindende LP 2 hund - Tillykke til ejerne Jan og Lene!
Kejsers søn Camagis Vilas blev årets DCH schapendoes - tillykke Til ejer Tina!

 
 

Landsdækkende konkurrence i DCH

 

Lørdag den 18. april deltog Thor og jeg til landsdækende lydighedskonkurrence i Kongerslev. Thor var bare så klar og vi fik 128 point og en fin 5. plads ud af 21 hunde.
Thor var lidt fjollet, men han er jo også en schapendoes! Han syntes, at den søde dommer godt måtte få hans aportpind (i stedet for mig) Og han blev lige lovlig begejstret over at finde hansken i feltet efter at have ledt længe og koncentret. Den blev lige kastet og rusket lidt. Det koster lidt point, men pyt - elsker mine søde, glade og fjollede does'er 🙂

 
 

DCH Lydighed Nibe

 

Juhuu... Ved landsdækkende lydighedskonkurrence i DCH Nibe opnåede Thor sin 2. oprykning og fra 2016 skal vi ud i B-klassen. 2 oprykninger på 2 konkurrencer i år er da meget godt;-)
Det startede ellers skidt ved første dommerhold. Thor var lidt for interesseret i græsset og figuranten var lidt for sød:-( vi var afhængige af max point i de sidste øvelser - og det fik vi! Her var han igen søde dygtige Thorsen 🙂

Vi skal nu igang med en del nye øvelser, så vi kan blive klar til 2016. Vi fortsætter dog ud til konkurrencer i C-klassen i år, så vi kan få noget erfaring 🙂

 
 

DCH lydighed Kongerslev

 
Lørdag den 14. marts deltog Thor og jeg i lydighedsprøve i DCH Kongerslev. Vi havde en dejlig dag med rigtig fint vejr og gode resultater. Thor og jeg opnåede 136 point, en halv oprykning og en 2. plads 🙂
 
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.09 | 23:57

Som far så søn!

Vi er de heldige ejere af Dexter (Camagis Davis), søn af Thor og beskrivelsen af Thor passer ret præcist på Dexter!

...
15.03 | 20:16

Hei
kontakt vedr Bondekonensdoes Luckie Madonna om dere ønsker for fremtidig parring.

...
16.08 | 17:37

De er søde

...
09.06 | 20:40

Tillykke med endnu en titel: Klub champion.

...
Du kan lide denne side